Wat te doen met die 5 jaargangen Cosmo, 27 Glamours en 48 weken Grazia’s?

Standaard
Wat te doen met die 5 jaargangen Cosmo, 27 Glamours en 48 weken Grazia’s?

Natuurlijk, het is leuk om na te lezen, en bovendien heb je er voor betaald. Maar wees eens eerlijk, hoe vaak lees je nou echt die tijdschriften na?

Niet handig

Misschien dat het af en toe voorkomt dat er weer een artikel te binnenschiet, maar uit welk tijdschrift kwam het? En welk nummer dan? En de grote vraag, waar heb ik dat tijdschrift gelaten? Uiteindelijk zoek je een poosje, waarbij je het hele huis overhoop haalt, en geef je uiteindelijk het zoeken op en vind je het betreffende artikel gewoon op internet.

Overzicht houden

Om ervoor te zorgen dat je niet alle stapels tijdschriften hoeft te bewaren, maar ook weer niet alles weg hoeft te gooien heb ik het volgende bedacht. Ik noem het de OSSO-methode, dat klinkt extra professioneel. (Muahaha) Het staat voor:

  • Omvouwen
Elke keer als je vanaf nu een interessant artikel leest, een mooi jurkje spot of een leuke win-actie waar je aan mee wil doen, vouw je die pagina in het tijdschrift om. In het begin vergeet je dat, maar geloof me, het went!
  • Scheuren

Als je een paar tijdschriften uit hebt scheur -of knip- je voorzichtig de pagina’s met de omgevouwen hoekjes uit.

  • Sorteren

Je sorteert nu de echte artikelen, de leuke jurkjes en de win-acties.

  • Opbergen

… En je bergt ze op waar ze horen. De artikelen in een mooie map, de leuke jurkjes op je to-dolijst, en de winacties zoek je meteen op op internet. Klaar!

Liefs,

Bep

»

  1. Ik had vroeger ook altijd de nijging om heel veel tijdschriften te kopen. Nu kijk ik in de winkel of er iets interessant in staat en of dat artikel dan echt wel de moeite is om het tijdschrift te kopen x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s