Hoe omgaan met…teveel cosmetica!

Standaard
Hoe omgaan met…teveel cosmetica!

Zoals oma vroeger zij, ‘Te is nooit goed, behalve bij tevreden”.

Zo is het maar net. Ook bij cosmetica. Want hoe irritant is het als je zoveel hebt dat je niks meer kan vinden, en dat je het bovendien ook helemaal niet meer speciaal vindt om je producten te gebruiken!

  • Als je het goede product, bijvoorbeeld de perfecte mascara voor jouw wimpers hebt gevonden, koop dan niet ook nog die ene met die vrolijke verpakking uit een webshop, en nee, ook niet die goedkope die in de aanbieding is bij de Kruidvat; je hebt ‘m niet nodig!
  • Gebruik je spullen! Bewaar dat geurtje niet voor een speciale gelegenheid, draag het, en zórg dat vandaag een speciale gelegenheid wordt!
  • Vermijdt Limited Editions; bijna in elke LE van Catrice of Essence zit wel een prachtige highlighter, maar je hebt ze niet allemaal nodig!
  • Hou in de gaten of je cosmetica nog goed is, zoniet, weggooien! (In dit artikel van Beautygloss lees je meer over de houdbaarheid van je cosmetica)
  • Zorg dat je mooie producten laat zien, dat kan op ’n badkamerkastje, maar ook in een mooie schaal op je slaapkamer. Het ziet er mooi uit, en zo kan je elke keer als je er langsloopt je handen lekker insmeren met die Rituals handcreme.
  • En heb je er echt genoeg van, wil je het overzicht in je stash terug zonder dingen weg te hoeven gooien, start dan ‘Project 10 Pan’ Dat houdt in dat je 10 producten neemt die je gaat gebruiken, en tot deze op zijn mag je niks nieuws kopen! Lees op Beautytreat meer over dit project.

Succes!

Liefs,

Bep

(Bron foto: weheartit.com)

»

  1. Wat een goede tips! Ik heb echt zo’n koopverslaving wat dat cosmetica betreft, helemaal idd die LE’s van Catrice en Essence. De laatste tijd ben ik wel bezig om heel veel uit te zoeken en alles wat ik niet gebruik te verkopen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s