America’s next topmodel; what happened to Angelea?!

Standaard
America’s next topmodel; what happened to Angelea?!

Voor diegene die de de finale nog niet hebben gezien; niet verder lezen!

America’s Next Topmodel

Ok. Tijd voor iets leuks; ANTM dus. Dat is echt iets leuks vind ik zelf, lekker drie kwartier kijken naar bekvechtende meiden en Tyra Banks die zo ontzettend haar best doet zichzelf weg te zetten als een professionele, vakkundige, maar ook liefhebbende presentatrice. Ze doet ook maar al te graag voor hoe de modellen van ‘H to T’ =(Head to Toe, hoofd tot teen dus) moeten ‘Smizen’ (=Smile + Eyes, lachen met je ogen).

Seizoen 17; All Star

Afgelopen seizoen was het helemaal feest; al onze favorieten van afgelopen seizoenen keerden terug om te vechten om de titel ‘America’s Next Topmodel All Star’. Nouja, niet alle favorieten, want ik miste Jade.

Jade

En Janice Dickinson. Maargoed. We hadden in ieder geval Alexandria, die zich opvallend rustig en beleefd gedroeg. Heel saai. Ook Shannon uit cycle 1 was van de partij; de perfecte Christen (niks mis mee overigens), inclusief engelachtige blonde lokken, maar met een angstaanjagend niet-bepaald-goddelijk stemgeluid.

Wat is er met Angelea gebeurt in de finale?

En toen het moment; de finale. Ik zat er helemaal klaar voor, de Covergirlshoot was geweest, de Vogueshoot, en ook de catwalk was gelopen. Tijd voor het grote moment dus. Normaal zouden we de drie finalisten in Griekenland hebben gezien, maar wat gebeurde er? Ineens kregen we de jury, v anuit LA, met een of andere vage mededeling dat Angelea gediskwalificeerd was. Mijn getrainde ANTM-oog zag meteen dat Alissons wenkbrauwen weer donker waren, en dit dus echt veel later is gefilmd dan de echte finale. Ik denk namelijk dat er wel echt een winnaar is gekozen is in Griekenland, want als Angelea toen al gediskwalificeerd geweest zou zijn, hadden ze finale alsnog met de twee anderen in Griekenland kunnen filmen. Je zou bijna denken dat ze in eerste instantie had gewonnen, maar Tyra zich bedacht toen ze terug in Amerika was.

Angelea

Mijn theorie:

  • Zou Angelea stiekem een affaire hebben gehad met Nigel, en Tyra jaloers zijn geworden?
  • Misschien had ze zelfs een affaire met Tyra, zijn ze na hun avontuurtje in Griekenland uit elkaar gegaan..
  • Misschien kwamen ze erachter dat Angelea Miss Jay had omgekocht met een jointje…
  • Ofnee, ze kwamen erachter dat Angelea haar zware verleden heeft ze verzonnen, en wilden dan liever een winaar met een ‘zielig verhaal’!

Wat denken jullie?

Liefs,

Bep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s