Over Mij

Ik vertel liever niet al te veel over mijzelf, omdat ik het wel prima vind zo, anoniem. Dan kan ik mijn ‘normale leven’ er lekker buiten houden.

Deze blog is gewoon een hobby; op deze manier kan ik lekker prutsen met een website en ook mijn ‘goede raad’ kwijt als de mensen om me heen even geen zin hebben om daarnaar te luisteren.

Overigens heet ik niet echt Bep. Maar ik dacht aan een leuke oud-hollandse naam die ik zou kunnen gebruiken en Bep schoot met ineens te binnen, vandaar.

Over mijn blog

Ik wil graag leuke dingen delen, mooie foto’s die ik vind, gadgets die het leven makkelijker maken, maar ook bijvoorbeeld goede tips over plannen en positief denken.

Zoals gezegd wil ik anoniem blijven, maar ik vind het wel goed om te laten weten dat ik geen psycholoog ben. Ook geen coach, psychiater of ander soort hulpverlener. Dat wil dus zeggen dat de dingen die ik schrijf gebaseerd zijn op mijn eigen mening of ervaring, en niet op wetenschappelijk psychologisch onderzoek.

De reden dat ik me verdiep in hoe ik het leven mooier en makkelijker kan maken, is ten eerste omdat het me interesseert. Ik vind het een leuk idee dat geluk voor een gedeelte maakbaar is, en wil daar dan ook graag gebruik van maken. Ten tweede heb ik de diagnose AD(H)D, wat inhoudt dat ik van nature niet de meeste gestructureerde persoon ben. Buiten dat het me interesseert, is het verdiepen in deze onderwerpen voor mij in zekere zin ook pure noodzaak! Bovendien word ik nogal chagrijnig als ik de kranten lees of het nieuws kijk, zoveel gedoe en ellende. Op deze manier wil ik mezelf ervan weerhouden om alleen maar die dingen te zien, en de leuke dingen van het leven te vergeten.

Advertenties